Dynamisch en ambitieus.

Wij helpen werkgevers en werknemers naar een next level. Ben je opzoek naar een baan? blijf op de hoogte middels onze vacature alert!

Ontvang vacatures direct in je mailbox

JM Uitzendbureau,
dynamisch en ambitieus.

Wij bieden diverse kandidaten aan. Wij zien onze kandidaten als een unieke professional met eigen talenten en competenties. Wanneer wij een professional plaatsen kan de klant er vanuit gaan dat er een toevoeging in het team wordt geplaatst. Wij investeren in klant en kandidaat en luisteren naar hun behoeftes. Samen met de kandidaat en de klant zorgen wij voor de beste match waarin wij met z’n allen zorgen voor langdurige  en duurzame samenwerking!

Maak kennis met ons team

JM Uitzendbureau is opgericht met het doel om opdrachtgevers en medewerkers te verbinden en te ondersteunen bij het vinden van de juiste match. In samenwerking met JM Administratie Services bieden we een alles-in-één oplossing voor onze opdrachtgevers. Van het vinden van het juiste talent tot en met de verzorging van de administratie; wij nemen u het werk uit handen. Dankzij onze aanpak bouwen we duurzame relaties op met onze opdrachtgevers en medewerkers.

Jolanta Oprichter JM Administratie Services, ondersteuning JM Uitzendbureau
  • jolanta@jmuitzendbureau.nl
Jessica Oprichter JM Uitzendbureau B.V.
  • info@jmuitzendbureau.com
7 Specialisten
100% Klanttevredenheid
47 Werknemers

Schrijf je in bij
JM Uitzendbureau

We geven advies, denken mee en stemmen verwachtingen af. Kortom, we gaan voor die echte match. Geloven wij niet dat we de match tot stand kunnen brengen.

Ontvang vacatures direct in je mailbox