Algemene privacyverklaring:
Wij, JM Uitzendbureau B.V. , waarderen uw privacy en zijn toegewijd om uw persoonlijke gegevens te beschermen. Dit privacybeleid beschrijft hoe wij uw gegevens verzamelen, gebruiken, openbaren en beschermen tijdens uw bezoek aan onze website jmuitzendbureau.com .

Gegevensverzameling:
Wij kunnen persoonlijke informatie verzamelen, zoals uw naam, e-mailadres, telefoonnummer en andere contactgegevens wanneer u onze website gebruikt of ons contacteert.

Gegevensgebruik:
Wij gebruiken uw persoonlijke gegevens om uw verzoeken en behoeften te begrijpen en beter op u af te stemmen. Wij kunnen deze informatie ook gebruiken om u op de hoogte te houden van onze producten, diensten en aanbiedingen.

Gegevensopenbaarmaking:
Wij openbaren uw persoonlijke gegevens niet aan derden, tenzij dit wettelijk vereist is of nodig is om onze diensten aan u te verlenen.

Gegevensbescherming:
Wij nemen redelijke stappen om uw persoonlijke gegevens te beschermen tegen verlies, misbruik of wijziging. Echter, geen enkel beveiligingssysteem is 100% veilig, dus wij kunnen geen absolute garantie bieden.

Wijzigingen in de privacyverklaring:
Wij behouden ons het recht voor om onze privacyverklaring te allen tijde te wijzigen. Wijzigingen zullen op onze website worden gepubliceerd en zullen van kracht worden wanneer ze worden gepost.

Vragen:
Als u vragen heeft over ons privacybeleid, neem dan contact met ons op via info@jmuitzendbureau.com . Wij zullen ons uiterste best doen om uw verzoeken zo snel mogelijk te beantwoorden.