Solliciteer vandaag
nog bij Van Vliet

Van Vliet is gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van ladingdragers op maat voor diverse sectoren, waaronder de retail. Het bedrijf beschikt over eigen productiefaciliteiten en zet ruim 20 jaar expertise in ladingdragers in om oplossingen te ontwerpen die volledig zijn afgestemd op de behoeften van de klant.

Vind jouw nieuwe baan
bij Van Vliet.

Van Vliet is een toonaangevend bedrijf dat zich al meer dan 20 jaar specialiseert in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van ladingdragers voor diverse sectoren. Het bedrijf beschikt over eigen productiefaciliteiten en heeft een team van experts in huis die oplossingen ontwerpen die volledig zijn afgestemd op de behoeften van de klant.

Van Vliet biedt maatwerk in materialen, huisstijl, vorm, omvang, scanbaarheid, handling, uitstraling, hygiëne en veiligheid. Door te werken met verschillende materialen, zoals aluminium, hout, kunststof en staal, kan Van Vliet de beste oplossingen bieden voor specifieke situaties.

Bij Van Vliet staat kwaliteit en snelheid hoog in het vaandel. Het bedrijf zorgt voor een snelle levering van de gewenste hoeveelheid ladingdragers, volledig afgestemd op de wensen en eisen van de klant. Dankzij de eigen productielijn kan Van Vliet snel schakelen en maatwerk bieden.

Het bedrijf biedt haar diensten aan verschillende sectoren, waaronder de retail. Hierbij staat retail optimization centraal, waarbij de ladingdragers volledig worden afgestemd op de behoeften van de retailbranche. Van Vliet ontwerpt oplossingen die zichzelf snel terugverdienen, met oog voor vorm, omvang, gebruiksduur, gewicht, draagkracht, aanpasbaarheid, onderhoudsaspecten en uiterlijk.

Krzysztof  vertelt:
Werken bij Van Vliet – fijne werksfeer en leuke collega’s.

“Werken bij Van Vliet is leuk omdat ik er een gezellige en prettige werksfeer ervaar. Het team heeft een goede verstandhouding, wat zorgt voor een prettige werkomgeving. De werkzaamheden zijn wisselend en altijd uitdagend, wat ervoor zorgt dat geen dag hetzelfde is. Dit maakt dat ik aan het einde van de dag met voldoening naar huis ga.”

Twijfel jij over
het werken in de technische sector?

Werken in de technische sector biedt veel voordelen en kan een uitstekende keuze zijn voor mensen die op zoek zijn naar een boeiende en uitdagende carrière. Hieronder hebben we een aantal redenen op een rijtje gezet waarom werken in deze sector de moeite waard is.
Ten eerste biedt de technische sector volop kansen om te groeien en jezelf te ontwikkelen. Het is een snel groeiende sector met veel innovatieve ontwikkelingen en nieuwe technologieën die voortdurend de grenzen verleggen. Of je nu op zoek bent naar een uitdagende startersfunctie of een leidinggevende positie, er zijn volop mogelijkheden om door te groeien.
Daarnaast is de technische sector een zeer dynamische omgeving om in te werken. Elk project is anders en vereist creatieve oplossingen en improvisatievermogen. Het werk is nooit saai en biedt veel afwisseling en uitdagingen.
Kortom, werken in de technische-logistieke sector biedt veel voordelen, van uitdagende en afwisselende werkzaamheden tot uitstekende arbeidsvoorwaarden en kansen om bij te dragen aan maatschappelijk relevante projecten. Als je op zoek bent naar een uitdagende en dynamische carrière, is deze sector zeker de moeite waard om te verkennen.

Schrijf je in bij
JM Uitzendbureau

We geven advies, denken mee en stemmen verwachtingen af. Kortom, we gaan voor die echte match. Geloven wij niet dat we de match tot stand kunnen brengen.

Ontvang vacatures direct in je mailbox