Solliciteer vandaag
nog bij RW Boeketten B.V.

RW Boeketten BV is een bedrijf dat zich richt op de productie en verkoop van boeketten en bloemarrangementen. Het bedrijf streeft ernaar klanten te voorzien van de hoogste kwaliteit producten en uitstekende service. Door de focus op innovatie en duurzaamheid, blijft RW Boeketten BV groeien en bloeien in de bloemen- en plantenindustrie.

Vind jouw nieuwe baan
bij RW Boeketten B.V.

RW Boeketten is een bedrijf gespecialiseerd in het creëren van prachtige handboeketten. Het bedrijf is in staat om op locatie te werken, maar ook op hun eigen locaties.
De werktijden van RW Boeketten zijn flexibel en het bedrijf staat altijd open voor nieuwe uitdagingen. Bovendien opent RW Boeketten B.V. een nieuwe locatie in Aalsmeer, wat nog meer mogelijkheden biedt voor het creëren van prachtige boeketten.

Of het nu gaat om een speciale gelegenheid of om het opvrolijken van een ruimte, RW Boeketten staat klaar om de opdrachtgever te verrassen met hun prachtige handboeketten.

Heb je passie voor bloemen en kan je kleurrijke boeketten maken, dan is RW Boeketten B.V. een leuke werkgever voor jou!

Sorry, we hebben geen vacatures gevonden.

Bekijk alle vacatures

Anna vertelt:
Werken bij Divflo is geweldig

“Als medewerker krijg je de kans om creatieve uitdagingen aan te gaan en nieuwe ideeën uit te proberen in de productie van boeketten en bloemarrangementen. RW Boeketten investeert in de groei en ontwikkeling van haar medewerkers en biedt kansen en trainingen aan om hen te helpen hun volle potentieel te bereiken. Dat waardeer ik enorm.”

Twijfel jij over
het werken in de planten- en bloemen sector?

Er zijn veel redenen waarom je niet zou moeten twijfelen over werken in de planten- en bloemensector. Hier zijn enkele van de belangrijkste:

Veelzijdigheid: De sector omvat een breed scala aan functies, waaronder productie, verkoop, marketing en distributie. Dit biedt veel mogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei.
Werken met levende producten: Werken met planten en bloemen is altijd afwisselend en uitdagend, omdat het om levende producten gaat. Hierdoor is geen dag hetzelfde en is er altijd ruimte voor nieuwe ideeën en innovatie.
Internationaal karakter: De planten- en bloemensector is een wereldwijde industrie, wat betekent dat er veel mogelijkheden zijn voor internationale samenwerking en uitwisseling van kennis en ervaring.
Belangrijk onderdeel van de samenleving: Bloemen en planten zijn onlosmakelijk verbonden met menselijke emoties en gebeurtenissen, zoals feestdagen, verjaardagen en begrafenissen. Door te werken in deze sector, maak je een belangrijk onderdeel uit van de samenleving.

Met al deze voordelen is het duidelijk waarom werken in de planten- en bloemensector een uitdagende en belonende keuze kan zijn

Schrijf je in bij
JM Uitzendbureau

We geven advies, denken mee en stemmen verwachtingen af. Kortom, we gaan voor die echte match. Geloven wij niet dat we de match tot stand kunnen brengen.

Ontvang vacatures direct in je mailbox