Solliciteer vandaag
nog bij Nudim B.V.

Nudim BV is een import- en exportbedrijf voor exotische kamer- en tuinplanten met wereldwijde ervaring en gevestigd op Flora Holland in Aalsmeer. Ze werken samen met kwekerijen over de hele wereld en bedienen klanten zoals groothandels, tuincentra, supermarkten en projectontwikkelaars. Naast planten biedt Nudim BV ook bloemisterijartikelen en decoratie-artikelen aan. Het bedrijf heeft een webshop waar klanten bestellingen kunnen plaatsen en informatie over de voorraad en prijzen kunnen vinden. Nudim BV zorgt voor zorgvuldig transport van de producten in geconditioneerde vrachtwagens en zeecontainers, inclusief exportdocumenten en keuringen.

Vind jouw nieuwe baan
bij Nudim BV

Nudim is een internationaal opererend import- en exportbedrijf van kamer- en tuinplanten. Met ruim 20 jaar ervaring in de branche, importeert Nudim exotische planten vanuit de hele wereld en werkt nauw samen met kwekerijen wereldwijd. Het bedrijf bedient klanten in verschillende sectoren zoals groothandels, tuincentra, supermarkten en projectontwikkelaars. Naast planten biedt Nudim ook bloemisterij-artikelen zoals foam, decoratieve hoezen, plantenbakken en decoratieartikelen aan. Het bedrijf streeft naar hoge kwaliteit, betaalbare prijzen, breed assortiment, goede service en persoonlijk contact. Het team van verkopers spreekt diverse talen en is beschikbaar voor vragen over planten, transport en administratie. Nudim is gevestigd op de grootste bloemen- en plantenveiling ter wereld in Aalsmeer. Via de webshop kunnen klanten 24/7 bestellingen plaatsen en inzage krijgen in de voorraad en prijzen. Het transport van bloemen en planten gebeurt zorgvuldig en efficiënt met behulp van diverse transportbedrijven. Nudim verzorgt ook de benodigde exportdocumenten en keuringen voor zendingen naar het buitenland.

Sorry, we hebben geen vacatures gevonden.

Bekijk alle vacatures

Werken bij Nudim B.V. is elke dag anders.

“Werken op de bloemenveiling in Aalsmeer is een unieke ervaring vol avontuur en verrassingen. De flexibele werktijden maken het mogelijk om je werk en privé in balans te houden. De kleurrijke omgeving, waar bloemen en planten uit de hele wereld samenkomen, biedt elke dag weer nieuwe visuele prikkels. Bovendien is er altijd iets nieuws te beleven, of het nu gaat om nieuwe producten, culturen of uitdagingen. Dit maakt het werken op de bloemenveiling in Aalsmeer zo leuk en uitdagend.”

Twijfel jij over
het werken in de planten- en bloemen sector?

Er zijn veel redenen waarom je niet zou moeten twijfelen over werken in de planten- en bloemensector. Hier zijn enkele van de belangrijkste:

Veelzijdigheid: De sector omvat een breed scala aan functies, waaronder productie, verkoop, marketing en distributie. Dit biedt veel mogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei.
Werken met levende producten: Werken met planten en bloemen is altijd afwisselend en uitdagend, omdat het om levende producten gaat. Hierdoor is geen dag hetzelfde en is er altijd ruimte voor nieuwe ideeën en innovatie.
Internationaal karakter: De planten- en bloemensector is een wereldwijde industrie, wat betekent dat er veel mogelijkheden zijn voor internationale samenwerking en uitwisseling van kennis en ervaring.
Belangrijk onderdeel van de samenleving: Bloemen en planten zijn onlosmakelijk verbonden met menselijke emoties en gebeurtenissen, zoals feestdagen, verjaardagen en begrafenissen. Door te werken in deze sector, maak je een belangrijk onderdeel uit van de samenleving.

Met al deze voordelen is het duidelijk waarom werken in de planten- en bloemensector een uitdagende en belonende keuze kan zijn

Schrijf je in bij
JM Uitzendbureau

We geven advies, denken mee en stemmen verwachtingen af. Kortom, we gaan voor die echte match. Geloven wij niet dat we de match tot stand kunnen brengen.

Ontvang vacatures direct in je mailbox