Solliciteer vandaag
nog bij Lakeman Liften

Solliciteer vandaag nog bij Lakeman Liften! Dit Nederlandse bedrijf is al sinds 1911 actief  en heeft inmiddels ruim 40 jaar ervaring met het ontwerpen, produceren, installeren en onderhouden van liften en liftsystemen. Als specialist in de liftindustrie heeft Lakeman Liften veel kennis en expertise opgebouwd en is het uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de Nederlandse liftmarkt.

Vind jouw nieuwe baan
bij Lakeman Liften

Bij Lakeman Liften staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Het bedrijf ontwikkelt dan ook liftsystemen en werkt volgens de hoogste kwaliteitsnormen, wat blijkt uit de ISO 9001- en ISO 14001-certificeringen die het bedrijf heeft behaald.
Lakeman Liften heeft een eigen fabriek waar de liften worden geproduceerd en een eigen R&D-afdeling waar nieuwe liftsystemen worden ontwikkeld. Het bedrijf heeft een landelijke dekking en kan liften leveren en onderhouden door heel Nederland.
Als je bij Lakeman Liften aan de slag gaat, krijg je de kans om te werken in een dynamische en innovatieve omgeving. Het bedrijf biedt veel mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling en hecht veel waarde aan de veiligheid en gezondheid van zijn medewerkers.
Solliciteren bij Lakeman Liften is dan ook een mooie kans voor iedereen die graag wil werken in de liftindustrie en of techniek en zich verder wil ontwikkelen.

Werken bij Lakeman Liften – uitdagend en vooral uniek werk

“Bij Lakeman Liften werken is uitdagend werk, omdat je nooit hetzelfde doet. De liften zijn uniek, dat betekent dat je één keer zoiets maakt en de volgende lift zal niet hetzelfde zijn. Dit maak het werk ook uniek. Elke keer als ik een lift gemaakt heb denk ik “Er is er maar één op de wereld tenzij ik of mijn collega er op dezelfde bestelling er nog een hebben mogen maken” Hierdoor verveelt het werk nooit”

Twijfel jij over
het werken in de technische sector?

Werken in de technische sector biedt veel voordelen en kan een uitstekende keuze zijn voor mensen die op zoek zijn naar een boeiende en uitdagende carrière. Hieronder hebben we een aantal redenen op een rijtje gezet waarom werken in deze sector de moeite waard is.
Ten eerste biedt de technische sector volop kansen om te groeien en jezelf te ontwikkelen. Het is een snel groeiende sector met veel innovatieve ontwikkelingen en nieuwe technologieën die voortdurend de grenzen verleggen. Of je nu op zoek bent naar een uitdagende startersfunctie of een leidinggevende positie, er zijn volop mogelijkheden om door te groeien.
Daarnaast is de technische sector een zeer dynamische omgeving om in te werken. Elk project is anders en vereist creatieve oplossingen en improvisatievermogen. Het werk is nooit saai en biedt veel afwisseling en uitdagingen.
Kortom, werken in de technische-logistieke sector biedt veel voordelen, van uitdagende en afwisselende werkzaamheden tot uitstekende arbeidsvoorwaarden en kansen om bij te dragen aan maatschappelijk relevante projecten. Als je op zoek bent naar een uitdagende en dynamische carrière, is deze sector zeker de moeite waard om te verkennen.

Schrijf je in bij
JM Uitzendbureau

We geven advies, denken mee en stemmen verwachtingen af. Kortom, we gaan voor die echte match. Geloven wij niet dat we de match tot stand kunnen brengen.

Ontvang vacatures direct in je mailbox