Solliciteer vandaag
nog bij Divflo

DivFlo BV is een vooraanstaand exporteur en importeur in de wereld van bloemen en planten. Het bedrijf verzamelt overal ter wereld de mooiste producten, zoals (snij)bloemen, planten, decoratiemateriaal en bloemistartikelen. De producten komen direct van de kweker of van grote bloemenveilingen en DivFlo streeft ernaar duurzame relaties te onderhouden met zowel opdrachtgevers als medewerkers. Ondanks de snelle groei van de afgelopen jaren staan persoonlijke service en maatwerk voor iedere klant nog steeds centraal bij DivFlo.

Vind jouw nieuwe baan
bij Divflo

DivFlo is een toonaangevend bedrijf in de bloemen- en plantenindustrie. Wij verzamelen voor u wereldwijd de mooiste producten, waaronder snijbloemen, planten, decoratiemateriaal en bloemistenartikelen. Onze producten komen rechtstreeks van de kweker of van de bekendste bloemenveilingen van ons land.

EXPORTEUR EN IMPORTEUR VAN BLOEMEN EN PLANTEN DOOR DIVFLO DivFlo is vijf jaar geleden als een kleine onderneming gestart, maar heeft in korte tijd uitgegroeid tot een toonaangevende exporteur van bloemen en planten. Onze snelle groei staat niet in de weg van de persoonlijke service en maatwerk die we bieden aan elke klant.

Sorry, we hebben geen vacatures gevonden.

Bekijk alle vacatures

Peter vertelt:
Werken bij Divflo is geweldig

“Werken op de bloemenveiling in Aalsmeer is een unieke ervaring vol avontuur en verrassingen. De flexibele werktijden maken het mogelijk om je werk en privé in balans te houden. De kleurrijke omgeving, waar bloemen en planten uit de hele wereld samenkomen, biedt elke dag weer nieuwe visuele prikkels. Bovendien is er altijd iets nieuws te beleven, of het nu gaat om nieuwe producten, culturen of uitdagingen. Dit maakt het werken op de bloemenveiling in Aalsmeer zo leuk en uitdagend.”

Twijfel jij over
het werken in de planten- en bloemen sector?

Er zijn veel redenen waarom je niet zou moeten twijfelen over werken in de planten- en bloemensector. Hier zijn enkele van de belangrijkste:

Veelzijdigheid: De sector omvat een breed scala aan functies, waaronder productie, verkoop, marketing en distributie. Dit biedt veel mogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei.
Werken met levende producten: Werken met planten en bloemen is altijd afwisselend en uitdagend, omdat het om levende producten gaat. Hierdoor is geen dag hetzelfde en is er altijd ruimte voor nieuwe ideeën en innovatie.
Internationaal karakter: De planten- en bloemensector is een wereldwijde industrie, wat betekent dat er veel mogelijkheden zijn voor internationale samenwerking en uitwisseling van kennis en ervaring.
Belangrijk onderdeel van de samenleving: Bloemen en planten zijn onlosmakelijk verbonden met menselijke emoties en gebeurtenissen, zoals feestdagen, verjaardagen en begrafenissen. Door te werken in deze sector, maak je een belangrijk onderdeel uit van de samenleving.

Met al deze voordelen is het duidelijk waarom werken in de planten- en bloemensector een uitdagende en belonende keuze kan zijn

Schrijf je in bij
JM Uitzendbureau

We geven advies, denken mee en stemmen verwachtingen af. Kortom, we gaan voor die echte match. Geloven wij niet dat we de match tot stand kunnen brengen.

Ontvang vacatures direct in je mailbox